Artist: Océane Payan, France_GR

Océane Payan, Γαλλία

Ο Océane εικονογράφησε την ιστορία "Απόβλητα τροφίμων"

Θα έλεγα ότι είμαι ένα άτομο που ζωγραφίζει όλη την ώρα. Είμαι άτομο ονειροπόλο. Απολαμβάνω να περνάω χρόνο μόνος μου πλάθωντας με τη φαντασία μου ιστορίες και ιδέες για ζωγραφική.

Μεσαίωνας της Δύσης (τα διάφορα βασίλεια της Αγγλίας, οι επιδρομές των Βίκινγκς),μεσαιωνική φαντασία, φαντασία της Ανατολής (για παράδειγμα, αρχαίος κινέζικος πολιτισμός) αλλά και διάφοροι καλλιτέχνες, κυρίως αυτοί που έχουν πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο στυλ ζωγραφικής.

Το στύλ μου είναι ένας συνδυασμός εμπνεύσεων από την τέχνη της Ιαπωνίας και της Ανατολής και το ζωγραφικό στυλ των ανατολίτικων κόμικς. Οσον αφορά τις τεχνικές μου, είναι πιστεύω πολύ βασικές καθώς μαθαίνω ακόμα και προσπαθώ να εντοπίσω ποιές τεχνικές και ποια πινέλα μου ταιριάζουν περισσότερο ως ζωγράφο.

Δεν μου ξανάτυχε ποτέ πριν από έργο CHELLIS. Αυτό που μουυ αρέσει πιο πολύ είναι η στίγμη πριν την απαρχή μιας δημιουργίας. Ξεκινάς να σκέφτεσαι τους χαρακτήρες, το πλαίσιο, την ιστορία και φαντάζεσαι το τι πρόκειται να κάνεις με όλα αυτά. Επίσης, μου αρέσει το στάδιο του σχεδίου.

Μου πήρε ένα ολόκληρο μήνα επειδή μπορούσα να δουλεύω από το σπίτι μόνο μετά τα μαθήματα, οπότε θυσίασα όλο μου τον ελεύθερο χρόνο εκείνο το μήνα και ήταν κουραστικό. Επρεπε να κάνω καλό προγραμματισμό για να μπορέσω να τελειώσω τα σχέδια στο προκαθορισμένο πλαίσιο. Κάθε σχέδιο μου έπαιρνε δύο ή τρεις μέρες για να ολοκληρωθεί.

Δεν έχω προς το παρόν ούτε προσωπική ιστοσελίδα με τη δουλειά μου ούτε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείγματα τέχνης

OcéanePayan1
OcéanePayan2
OcéanePayan3
OcéanePayan4
OcéanePayan1 OcéanePayan2 OcéanePayan3 OcéanePayan4