Γρήγορη Μόδα

Η Τάρα και η Ντανιέλλα είναι αδερφές και κατάγονται από ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό της Ιρλανδίας, που ονομάζεται Mosney στο Co. Meath. Η Τάρα είναι γύρω στα 30 και η Ντανιέλλα βρίσκεται στην εφηβεία.
Γρήγορη Μόδα - 207
Εικονογραφημένο από Tom Moone
Η Τάρα και η Ντανιέλλα προέρχονται από μεγάλη οικογένεια. Η Τάρα, η μεγαλύτερη αδερφή, δεν πήγε ποτέ στο πανεπιστήμιο, καθώς αποφάσισε να εργαστεί, έχοντας ολοκληρώσει τις κρατικές της εξετάσεις σε ηλικία 17 ετών. Σήμερα, η Τάρα εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, ενός καταστήματος ρούχων, σε μια τοπική πόλη, την Drogheda, και η αδερφή της είναι τυχερή που είναι μαθήτρια σε τοπικό γυμνάσιο.
Γρήγορη Μόδα - 207
Εικονογραφημένο από Tom Moone
Την ερχόμενη Παρασκευή, ο εργοδότης της Τάρα την προσκάλεσε σε μια εκδήλωση, η οποία αποτελεί ένα από τα κύρια γεγονότα στο ημερολόγιο της εταιρείας. Είναι μια εκδήλωση δικτύωσης και πολλοί προμηθευτές, από όλο τον κόσμο, θα είναι παρόντες. Αυτή η εκδήλωση τους δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν για τις επερχόμενες τάσεις στη βιομηχανία της μόδας.
Γρήγορη Μόδα - 207
Εικονογραφημένο από Tom Moone
Μέσω αυτής της ιστορίας, θα βοηθήσετε την Τάρα και την Ντανιέλλα να αναγνωρίσουν την επιρροή και τον αντίκτυπο της γρήγορης μόδας σε όλο τον κόσμο.
Γρήγορη Μόδα - 207
Εικονογραφημένο από Tom Moone
άμβλυνση
η διαδικασία ή το αποτέλεσμα του να κάνεις κάτι να χάσει την αιχμηρότητά του, μεταφορικά η μείωση της έντασης σε διάφορες καταστάσεις ή φαινόμενα
ουσιαστικό
βραχυπρόθεσμα
για μικρή χρονική διάρκεια μετά από μια δεδομένη στιγμή, για λίγο
επίρρημα
συνεπάγεται
έχει ως συνέπεια, ως επακόλουθο
ρήμα
πεποιθήσεις
τα 'πιστεύω' και οι 'αντιλήψεις' κάποιου σε ένα συγκεκριμένο θέμα
ουσιαστικό
αντίκτυπος
συνώνυμο της απήχησης, της επίπτωσης
ουσιαστικό
υπόλογες
αυτός που οφείλει να λογοδοτήσει για μια πράξη ή ενέργειά του
ουσιαστικοποιημένο επίθετο
μακροπρόθεσμα
όσον αφορά το μακρινό μέλλον
επίρρημα
προκειμένου
ούτως ώστε, με σκοπό να
σύνδεσμος
φορείς
ομάδα προσώπων, σύλλογος, οργανισμός κ.ο.κ., με επίσημη (θεσμοθετημένη) ή όχι μορφή, που αναπτύσσει διάφορες δραστηριότητες, όπως επαγγελματικές, οικονομικές, επιστημονικές, πολιτιστικές κ.ά.
ουσιαστικό
ενστερνιστεί
αποδέχομαι με μεγάλη προθυμία και εις βάθος κάτι (άποψη, ιδέα, φιλοσοφία)
ρήμα
εν πολλοίς
κατά μεγάλο μέρος, ευρύτερα
έκφραση